Samlagsskyting NNM

Rekrutt / junior vant samlagsskytingen under årets NNM i Mosjøen.

Rekrutt/junior laget under samlagsskytingen under NNM i Mosjøen skjøt 4 x 100 = 400 poeng og skapte dermed historie med å sette ny Nord-Norsk rekord under landsdelsstevnet. Laget besto av
 
Ludvig Bergum - Storsteinnes
June Jørgensen - Falken
Stine Lise Østerås - Balsfjord
Birgitte Solberg - Falken
 
 
 
Troms skyttersamlag gratulerer skytterne med et fremragende innsats!

Ungdomssamling 16-18 juni 2007

Ungdomssamling 16-18. juni 2007

Troms skyttersamlag arrangerte som kjent samling for våre ungdomsskyttere denne helga. Været var ikke av det beste, men det la ikke noen demper på skyttergleden og samholdet blant våre unge skyttere. Totalt var 45 ungdommer med i helga, noen valgte å være med en del av tiden på Storsteinnes. Vi talte nærmere 60 personer til grillkos på lørdagskvelden. Den teoretiske delen gikk på sikkerhet og våpenbehandling, samt praktisk anvisning på felt og bane, med dertilhørende reglement.
 
 
Alle alderstrinn fikk også en liten innføring i forberedelser til stevner, med mental og praktisk rettledning. Men mye skyting ble det, så mye at mange måtte sende bud hjem etter mere ammo, slik at de kunne delta på FM. Kort fortalt - en runde skytetrening med praktisk rettledning fra instruktører - et ministevne med fullt mesterskapsprogram - benkskyting for de som trengte - "knecup" for juniorer og voksne - innføring i stående stilling med prøveskyting for juniorene.
 
Ungdomsutvalget vil få takke våre instruktører som stilte opp for å hjelpe til. Spesielt kan nevnes Christoffer Henriksen, Hans Kristian Nordheim, Linn Jørgensen, Tore Nilsen og Ole-Reidar Olsen som fikk mange lovord fra våre unge utøvere, om god instruksjon og god hjelp. Tromsø skytterlag stilte sporty opp sammens med mange av sine unge, takk for god hjelp på kjøkken og i administreringa. Ungdomsutvalget fikk mange gode tilbakemeldinger på tiltaket. Til neste år må vi muligens legge ett slikt arrangement litt tidligere på våren før alle stevnene begynner. Ett ønske fra juniorene var å få til en samling for unge skyttere som skal klasseføres eller nettopp er blitt "voksenskyttere".
 
Se "BILLEDALBUM" for flere bilder fra ungdomssamlingen.
 
Ungdomsutvalget
Birger, Helge og Ulf

Epost
Epostadresser til de lag i Troms skyttersamlag som har epostadresse finner du i menyen "Adresseliste" til venstre.